آلبالو پلو
سلام دوستان و همراهان گرامی، امروز اومدیم مهمون خونههاتون بشیم، با آلبالوی پلوی مجلسی، برای درست کردن آلبالو پلو اولین کاری که باید انجام بدیم اینه که از آلبالو و شکر استفاده کنیم به دلیل این که آلبالوها را بگذاریم داخل شکر، تا یک مقداری آب بندازه. حالا میزانی که ما برای این نیاز داریم اینه که هرچقدر ما آلبالو داشتیم نصف اون باید شکر استفاده کنیم. من الان ششصد گرم، آلبالو دارم، سیصد گرم شکر استفاده میکنم. من یک مقداری، شکر کفش میریزم. بعد یک مقدار آلبالو. همینجور به ترتیب این کار را تکرار میکنم. مجددا روی آلبالوها شکر میریزم. و مقداری آلبالو روش میریزم. همین طور تا انتها، بنابراین بیست و چهار ساعت میگذاریم داخل یخچال بمونه، بعد که آب انداخت و بعد میاریم برای پخت آلبالو پلو درخدمتتون هستیم. خودتون دیدین ما اول شکر رو ریختیم سیصد گرم شکر رو با ششصد گرم آلبالو گذاشتیم تا آب بندازه. الان این رو گذاشتیم داخل قابلمه، خوب ما درب براش نمیگذاریم اجازه میدیم به مدت بیست دقیقه بدون در با هم بجوشه، ما نمیخوایم مربا درست کنیم، نمیخوایم شکل آلبالوهامون تغییر کنه، فقط میخوایم طعم شکر رو به خودش بگیره و رنگش رو حفظ کنه، خوب بیست دقیقه بهش فرصت میدیم تا این با هم بجوشه. ت و این زمان، من چهار پیمانه برنج دارم، برنج رو به آبی که جوشیده اضافه میکنم، یک مقداری روغن به تابه اضافه میکنیم، چون بخشی از این مرغها را میخوایم توش سرتفت بدیم. چهار صد گرم سینه مرغ داریم که به صورت شینسل در آوردیم. من یک بخشیش را لازم دارم چون میخوام باهاشون بقچه درست کنم. اونا را آماده میکنم کنار میگذارم. مرغها را به قطعات دلخواه تقسیم میکنیم. میتونیم مربعی این جوری خورد کنیم و میتونیم نواری خورد کنیم، هرجوری که خودمون دوست داشتیم، من اینها را به صورت مربع یا مستطیل، خوردشون میکنم. تا یک مقداری توی تابه سرتفت بخورن.
https://0rz.tw/u9HFmمرغها را داخل تابه مون میریزیم. نمکهامون را بهش اضافه میکنیم و فلفل سیاه که هرکدوم یک قاشق چایخوری هست. خوب اینها را میگذاریم یک کم سرتفت بخوره و نمیگذاریم زیاد سفت بشه، چون مرغ وقتی سینه مرغ روی گاز زیاد میمونه روی حرارت، حتما سفت میشه. خوب و من اینها را نگه داشتم وقتی که آلبالوهامون آماده شد اینها را بقچه درست کنم، وقتی برنجمون به این اندازه شد و حدود شصت درصد شد، یعنی شصت درصدش پخته شد و چهل درصدش خام بود، ما دیگه از روی حرارت برمیداریم و آبکش میکنیم به دلیل اینکه اگر بیشتر از این بگذاریم بپزه و وقتی که آلبالوهامون چون آب داره لابه لاش میخوایم بگذاریم صد درصد برنجمون خمیر خواهد شد. من این را در همین صورت برمیدارم و میبرم تا آبکش کنم. مرغهامون رو با فلفل سیاه و نمک طعم دار کردیم و الان این قطعات به دو نصف من تقسیم کردم، اینها را میگذاریم روی هم به صورت بقچه ای این را میپیچیم ببینید و به همین راحتی این رو سیخ میزنیم. میتونید به این صورت میتونید به همین صورت که الان شما دیدید ببینید به همین صورت برش گردونیم و روشون سیخ بزنید تا همه اینها را بگیره. این شکلی، این یک روشه، این یک روش، یک روش هم اینه که ما مثل این که چیزی رو میدوزیم میایم سر اینها را به هم میدوزیم و این آلبالو داخلش میمونه، ببینید این به نظر من خوشگلتره حالا باز حالا هرجور شما خودتون مصلحت میدونید. بقچههامون که آماده شد آلبالو پلومون رو درست میکنیم. ما آلبالوهامون را که گذاشتیم به مدت بیست دقیقه جوشید، و طعم شکر رو به خودش گرفت، میریزیم داخل صافی که آلبالو بالا بمونه و آب آلبالو با شکر همون شهدی که درست شده بره پایین. ته قابلممون روغن میریزیم. من میخوام از ته دیگ برگ مو استفاده کنم. نمیتونم این را کم چربش کنم چون زود میسوزه و در ضمن اون روغن ته قابلمه میمونه. یعنی جذب خود برگ مو نمیشه. برگ موها را ته قابلمه میچینم. مثل همه قاطی پلوها من اول برنج را باید بریزم. برنج رو میریزم. و مقداری آلبالو روی برنج، مراقبت میکنم که به دیواره نخوره، چون شیرینه زود میسوزه باز مجددا، برنج رو میریزم. و باز آلبالو رو روش میدم. همین روش رو تکرار میکنم. یک مطلبی رو من این جا لازمه که خدمتتون عرض کنم. من دوتا کار میتونم انجام بدم، یکی این که میتونم این مرغایی که آماده کردم رو لابه لای برنج الان بریزم میتونم هم بعدا موقع کشیدن روش بریزم اما به دلیل این که سینه مرغ و شینسل مرغ زود میپزه و بخار هم بخوره سفت میشه، من موقع کشیدن لابه لاش میدم. تمام اینها را ریختیم یک لا آلبالو و یک لا هم برنج. خیلی کم از این آب آلبالو من روی برنجم میریزم. کمیهم روغن بهش میدم . و میگذارم دم بکشه. درب قابلمه را میگذاریم منتظر میمونیم تا بخار کنه وبعد دم کنی را بگذاریم روش، من توی این فرصت زیر شعله کم رو روشن کردم، روش شعله پخش کن گذاشتم تا داغ بشه، الان میایم این جا من این مرغها را که آماده کردیم، و تصمیم گرفتیم که لابه لای آلبالوپلومون بدیم، میریزم داخل یک ظرف دیگه، چون میخوام این مواردی که برای تزئین برای گوشت در نظر گرفتیم را آماده کنم. من اینها را میچینم داخل تابه، و اینها را باید با کمیروغن تفت بدم. مقداری روغن میریزم. این بخار کرده همونجور که دارید میبینید دربش را برمیدارم و قبل از این که بخارش بره، دم کنی را روش میگذارم و به این شعله کم منتقل میکنم. خوب تابه مون رو میگذاریم روی این جا و کمش میکنیم و منتظر میمونیم تا داغ بشه، اینها را با همدیگه سرتفت میدیم. اینا خیلی زود آماده میشه و همه طرفهاشون را باید برگردونیم، هرطرفی که دیدیم کاملا پخته و طرف بعدیش را برگردوندیم با براش به زعفرون آغشته میکنیم تا یک مقداری رنگ قشنگی به خودش بگیره، خوب همونجور که دارید میبینید اینها را آغشته به زعفرون کردیم، آماده شد دم میگذاریم و منتظر میمونیم تا برنجمون دم بکشه، برای سرو حتما در خدمتتون هستیم. به به، آلبالوی پلوی ما دم کشیده و الان ما برای سروش در خدمتتون هستیم. برنج رو با آلبالوها هم میزنیم ببیند رنگ خیلی قشنگی بهش میده. رنگ صورتی، ما این جا هم زعفرون غلیظ شده رو داریم و هم آب آلبالو رو، کاری که ما این جا انجام میدیم یک مقداری برنج سفید تو هر کدومشون قاطی میکنیم.
https://postheaven.net/3s4usnf34ehttps://webhitlist.com/profiles/blogs/6368021:BlogPost:24907402https://site-3011809-3751-3842.mystrikingly.com/blog/d3fa4809544https://keywebco.mn.co/posts/46795210https://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/6595159:BlogPost:32917652https://www.pearltrees.com/greeen/3red/id73150787/item562436885https://cape-wave.mn.co/posts/46795342https://www.tumblr.com/ubaid214/736231940495228928/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C?source=sharehttps://justpaste.it/av166https://writeupcafe.com/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%81%d8%b3%d9%86%d8%ac%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d9%88-%d8%b1%d8%a8-%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%b1-%d9%81%d8%b3%d9%86%d8%ac%d9%88%d9%86/https://telescope.ac/educators/5000tsdjdfepuf9hd3u7rmhttps://www.crypto-city.com/blog/87088/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C/https://www.soft-clouds.com/blogs/73090/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8Chttps://www.liveinternet.ru/users/ubaid214/post502424584//https://www.4yo.us/blogs/93053/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8Chttps://pain-management.hellobox.co/6577700/trz-thyh-fsngan-ba-mrgh-o-rb-anar-fsngon-mglsy